Omistajavaihdospalvelu Nextia, Kokkola

Palvelu

NEXTIAn tehtävänä on omistajanvaihdosprosessin kokonaisvaltainen koordinointi. Pyrimme saamaan mahdollisimman monia yrityksestään luopuvia yrittäjiä samaan pöytään yritystoiminnan ostamisesta kiinnostuneiden henkilöiden tai tahojen kanssa. Tähtäimenä on aina onnistunut yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos. Toisinaan kysymykseen tulee myös yritystoiminnan hallittu alasajo.

Avustamme ajatusten muokkaamisessa valmiiksi toimintasuunnitelmiksi, sukupolvenvaihdoksessa tai jatkajan löytämisessä. Yrityksen ostamisesta kiinnostuneille ilmoitamme heitä kiinnostavista kohteista ja ohjaamme osapuolet yhteen. Tuomme sopivat asiantuntijat mukaan prosessiin oikeaan aikaan.

Toimimme täysin luottamuksellisesti. Tarjoamamme palvelu riippuu Sinun tarpeistasi. Emme voi tehdä asioita yrittäjän puolesta, mutta voimme varmistaa sen, että tarvittava tieto ja oikeat ihmiset löytyvät vaivattomasti.

Älä etsi uudestaan asioita, joita moni muu on etsinyt ennen Sinua! Ota meihin yhteyttä!

NEXTIAn omien palveluiden käyttö on yrittäjälle ilmaista. Asiantuntijarenkaamme yhteistyökumppaneiden palvelut ovat kuitenkin maksullisia.