Omistajavaihdospalvelu Nextia, Kokkola

Experter - Ägarskiftestjänsten Nextia

Har du ett företag som kan erbjuda tjänster för företagare som överväger ägarskifte? Erbjuder ditt företag exempelvis konsultationer, skatte-, försäkrings- eller juridisk rådgivning? Anslut dig till vår expertisring och vi berättar om vilka tjänster ditt företag erbjuder dem som överväger ägarskifte.

Du kan göra på följande sätt:

1. Anslut dig till NEXTIAs nätverk av experter. Fyll i vidstående blankett, ge oss dina kontaktuppgifter och berätta vilka tjänster du kan erbjuda i samband med ägarskiften. Vi kontaktar dig och vid behov råder vi kunder som funderar på ägarskifte att söka expertisjänster av ditt företag. Vår expertisring erbjuder dig möjligheten att nätverka och skaffa dig nya kundrelationer.

2. Råd din kund att söka hjälp hos oss. Har du en kund som överväger att sälja sitt företag? Eller en kund som funderar på att köpa ett företag? Om du själv vill koncentrera dig på ditt företags kärnkunskap kan du be kunden besöka oss för att samla sina tankar och få hjälp med koordinationen av ägarskiftet. NEXTIA hjälper din kund att bearbeta ägarskiftet och remitterar honom tillbaka till dig när ärendet har framskridit och kunden igen behöver dina experttjänster.

Fyll i blanketten och lämna dina kontaktuppgifter!
Kontaktblankett
Blanketten kan skickas helt konfidentiellt och du förbinder dig inte till någonting.
Ditt företag*
Företagets bransch*
Namn*
Telefonnummer*
E-postaddress
Ytterligare uppgifter
Mata in kontrollen för att hindra skräppost (76229629)*