Omistajavaihdospalvelu Nextia, Kokkola

Asiantuntijat

Onko Sinulla yritys, joka voi tarjota palvelujaan omistajanvaihdosta harkitsevalle yrittäjälle? Tarjoaako yrityksesi esimerkiksi konsultointia, neuvoja verotuksessa, lakiasioissa tai vakuutuksissa? Liity asiantuntijarenkaaseemme ja kerromme yrityksesi palveluista omistajanvaihdosta tekeville yrittäjille.

Voit toimia seuraavasti:

1. Liity NEXTIAn asiantuntijaverkostoon. Täytä oheinen lomake, jätä meille yhteystietosi ja kerro mitä palveluja voit tarjota omistajanvaihdokseen liittyen. Otamme yhteyttä sinuun ja tarvittaessa ohjaamme omistajanvaihdosta harkitsevan asiakkaamme hankkimaan asiantuntijapalveluita yritykseltäsi. Asiantuntijarenkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua ja hankkia uusia asiakassuhteita.

2. Ohjaa asiakkaasi meidän autettavaksi. Onko sinulla asiakas joka harkitsee yrityksensä myyntiä? Tai asiakas joka harkitsee yrityksen ostamista? Jos haluat itse keskittyä oman yrityksesi ydinosaamiseen, voit lähettää asiakkaasi meille kasaamaan ajatuksiaan ja saamaan koordinoivaa apua omistajanvaihdokseen. NEXTIA auttaa asiakastasi työstämään omistajanvaihdosta ja palauttaa hänet sinulle, kun asiat ovat edistyneet ja sinun asiantuntijapalvelujasi tarvitaan taas.

Täytä oheinen lomake ja jätä yhteystietosi!

Ota yhteyttä
Lomakkeen lähettäminen tapahtuu täysin luottamuksellisesti etkä sitoudu mihinkään.
Yrityksesi*
Yrityksesi toimiala*
Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Lisätietoa
Syötä tarkiste roskapostin estämiseksi (13763119)*